TL;DR: Подобрете голф уменията си с помощта на този GPS часовник за

...
TL;DR: Подобрете голф уменията си с помощта на този GPS часовник за
Коментари Харесай

Постигнете нисък резултат с този GPS часовник за голф, който можете да закупите на ниска цена: само $150

TL;DR:  Подобрете голф уменията си благодарение на този GPS часовник за голф, който е цялостен със страхотни функционалности, на ликвидация с $60 отстъпка за стеснен интервал от време.

Голфът е безценен спорт. От ужасяващите разноски за участие в клуба до съоръжение от висок клас до облекло, образование и такси за прилагане на зелено, поддържането на заниманието може да натовари бюджета ви и елементарно да ви коства хиляди. Но макар скъпия му темперамент, постоянно имате опция да намалите всичко останало, с цел да управлявате разноските, като да вземем за пример избора си на часовник. За стеснен интервал от време W10 от GOLFBUDDY, предопределен да помогне за по-лесното и опростено ръководство на игрището, се продава с 28% отстъпка.

Считайте това за страховит подарък за вашия другар, който постоянно се намира на игрището. Той е в положение да даде точни измервания на дистанцията и калкулации до предната, централната и задната част на грийна, заплахите, разположението на щифтовете и оформлението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР